Herkullinen komediailta

To 28.7. klo 18 on ainutlaatuinen mahdollisuus kokea kaksi show’ta saman illan aikana, kun KISA-impro ja Pienet Sille -show saapuvat vierailulle Forssan Teatteriin.

Herkullinen komediailta | Tapahtumat ja tekeminen | Kotiseutulainen

Ensimmäisellä puoliskolla KISA-impro, eli Kirsi Lindholm ja Sanna Laine, viihdyttävät yleisöä improvisaatioteatterin keinoin. Luvassa on hetkessä syntyviä biisejä ja kohtauksia, joiden ainutlaatuisuuden takaa yleisön antamat aiheet.

Toisella puoliskolla Elli Lukander ja Kirsi Lindholm esittävät Pienet Sille -show’n, jota komediennekaksikko on kiertänyt esittämässä huikealla vastaanotolla ympäri maakuntaa. Pirskahteleva, musiikkipitoinen kahden naisen show kertoo ihmissuhteista ja ystävyydestä. Emme suosittele esitystä alle 16-vuotiaille.

Liput ja lisätiedot www.forssanteatteri.fi. Mahdolliset vapaat paikat myydään suoraan ovelta. Lippuluukku aukeaa klo17.00.

Aiheeseen liittyviä juttuja