Nuutajärven Lasikylä loistaa ja valaisee valoa ja taidetta yhdistävässä tapahtumassa

Nuutajärven Lasikylään on tekeillä uusi tapahtuma, joka yhdistää valoa ja taidetta. Rakennamme monitaiteellista tapahtumaa elävöittämään loppuvuoden pimeintä aikaa valaisemalla kylän kulttuurihistoriallisesti arvokkaita rakennuksia ja paikallista lasitaidetta mm. Kari Kolan ja Jussi Kamusen valotaideteoksilla. Koettavaa on sekä sisä- että ulkotiloissa.

Nuutajärven Lasikylä loistaa ja valaisee valoa ja taidetta yhdistävässä tapahtumassa | Tapahtumat ja tekeminen | Kotiseutulainen

Tapahtuma-aika on 20.11.-20.12.2021 perjantaista sunnuntaihin klo 16-20. Tapahtumaviikonloput sisältävät valotaiteen kanssa Nuutajärveläisten taiteilijoiden, kuten Markku Salon ja Alma Jantusen lasiteoksia, sekä vaihtuvaa ohjelmaa, esimerkiksi lasinpuhallusnäytöksiä ja musiikkiesityksiä.

Tapahtuman järjestää Nuutajärvi Lux kollektiivi yhteistyössä paikallisten taiteilijoiden, yrittäjien, kyläaktiivien, sekä ulkopuolisten tahojen kanssa.

Tapahtuman mahdollistamisesta kiitämme ystäviämme: Nuutajärven Lasikylän kulttuurisäätiö, Nuutajärven Pruuki kiinteistö Oy, Tampereen Työväen Teatteri, Tampere-talo, Musawood, Urjalan kunta ja Mitäs Mitäs Mitäs -Festivaali.

Tervetuloa valotaidetapahtumaan elämysten lasikylään Nuutajärvelle!

Lisätietoja tapahtumasta löytyy:

FB: Nuutajärvi Lux -kollektiivi
Instagram: nuutajarvilux

Aiheeseen liittyviä juttuja