Jokioisten juusto- ja viinijuhlat tulevat jälleen

Odotetut juusto- ja viinijuhlat järjestetään muutaman välivuoden jälkeen Jokioisilla, osana kunnan 150-vuotisohjelmaa.

Jokioisten juusto- ja viinijuhlat tulevat jälleen | Tapahtumat ja tekeminen | Kotiseutulainen

Vetovastuun on ottanut viime syksynä perustettu yhdistys, Lounais-Hämeen kulttuurin ystävät ry, yhteistyökumppaneinaan muun muassa Jokioisten leipä, Hedvi Markkinointi ja Liekkitiimi. Elokuun samettisessa illassa voi tavata ystäviä, kerätä vanhat luokka- tai työkaverit koolle sillä luvassa on herkullisia juustoja ja viinejä, hyvää musiikkia ja hauskanpitoa.

Tapahtumapaikkana on ensi kertaa idyllinen Tietotalon pihapiiri. Juhlatilana toimii parkkikatos, joka on katettu, mutta sääolosuhteet kannattaa huomioida. Lisätilaa on aiempaan tapaan teltoissa. Illasta voi nauttia sään salliessa myös piknikhuovilla joita on lainattavissa.

Juustoihin ja satokauden tuotteisiin painottuva noutopöytä on katettu sisätiloihin jälkiruokakahvia unohtamatta. Lavan ottaa illan aikana haltuun mm. Kotiviini-kappaleestaan tunnettu Anna Hanski. Mika Vahos bändeineen lupaa viihdyttää hyvällä maulla ja maltillisella äänenvoimakkuudella. Hired Gun nostaa tunnelman kattoon kuumimmalla kasarirockilla ja bilebändi Vaihde vaihtaa vielä pykälän isommalle vaihteelle.

Lounais-Hämeen kulttuurin ystävät ry järjestää tapahtumien lisäksi teatteri-, konsertti-, ym. retkiä sekä matkoja, tutustumiskäyntejä ja erilaisia illanviettoja. Ohjelmia voi seurata Facebook-sivuilta.

Yhdistyksen jäsenet toivottavat kaikki tervetulleiksi nauttimaan hyvästä ruuasta, juomasta ja musiikista 19.8.2023 klo 17 alkaen Tietotalon sisäpihalle. Lippuja on saatavilla rajoitetusti vielä portilla.

Aiheeseen liittyviä juttuja