Musiikkia moneen makuun

Forssan Matkatoimiston musiikkimatkoissa on todella jokaiselle jotain: Voit valita oopperasta Kissiin, Sunrise Avenuesta Hamina Tattooseen. Vaivaton tapa nauttia kesän musiikkitarjonnasta, on lähteä valmiiksi suunnitellulle matkalle ilman huolta parkkipaikoista tai ruuhkista.

Musiikkia moneen makuun | Musiikki | Kotiseutulainen

11.6. Lauri  Tähkä                        

Suomen energisimpiin ja karismaattisimpiin live-esiintyjiin kuuluva Lauri Tähkä esiintyy kesäkuussa 2022 Helsingin Bolt Areenalla Toreilta Töölöön konsertissa. Konsertteja on aiemmin siirretty koronapandemian vuoksi. Kuljetus toteutuu, mikäli lähtijöitä tulee vähintään 25 henkilöä.

18.6. Haloo Helsinki           

Haloo Helsinki! esiintyy Olympiastadionilla kesäkuussa 2022! Haloo Helsinki! on vuonna 2006 perustettu yhtye, joka on julkaissut 6 albumia, joita on myyty yhteensä yli 300 000 kappaletta, Kappaleitaan on kuunneltu streamauspalveluissa yli 240 miljoonaa kertaa ja musiikkivideoita katsottu yli 90 miljoonaa kertaa. Yhtye on saanut 10 Emma-palkintoa, 12 radiolistan ykkössingleä sekä yli 700 keikkaa. Joten tuskin tarvitaan lisää esittelyä tästä kaikille tutusta ilmiöstä.

18.-19.6 Hiljaiset perivät maan 

Hiljaiset perivät maan – ooppera lapuanliikkeestä on vavahduttava kertomus rakkaudesta aikana, jolloin mustat autot herättivät pelkoa lakeudella, oikeus otettiin omiin käsiin ja lapuanliike repi erilleen pohjalaisen kyläyhteisön. Tarinan keskiössä ovat Olavin ja Reginan, työläisen ja porvaristytön rakkaustarina, sekä aatteen rikkoma Turakan perhe.

Oopperan on säveltänyt lukuisista näyttämöteoksistaan tunnettu Jukka Linkola ja libreton kirjoittanut Tuomas Parkkinen, joka myös ohjaa teoksen.

20.6. Kiss                                      

Maailman merkittävimpiin rock-yhtyeisiin lukeutuva yhdysvaltalainen KISS jatkaa uransa viimeiseksi jäävällä End Of The Road -maailmankiertueella. Yli sata miljoonaa albumia urallaan myynyt yhtye pysähtyy suomalaisfanien onneksi myös Helsingin jäähallissa. Yli neljäkymmentä vuotta sitten perustettu yhdysvaltalainen KISS on yksi rock-historian suurimmista yhtyeistä, joka on tehnyt lähtemättömän vaikutuksen faneihin ympäri maailmaa.

9.7. Sunrise Avenue                                

Sunrise Avenuen Thank You For Everything -jäähyväiskiertue saapuu Helsingin Olympiastadionille. Samu Haberin luotsaama Sunrise Avenue on yksi Suomen kansainvälisesti menestyneimmistä yhtyeistä. Yhtyeen albumeita on myyty maailmanlaajuisesti yli 2,5 miljoonaa kappaletta. 

16.7.Hamina Tattoo                                     

Hamina Tattoo kansainvälinen sotilasmusiikkifestivaali järjestetään nyt ensikertaa keskellä heinäkuuta. Tuolloin maailman parhaat sotilassoittokunnat, valtioidensa virallisina edustajina kokoontuvat jälleen Suomeen ja Haminaan. Kahden tunnin värikkäässä ja vauhdikkaassa marssishowssa esiintyvät kaikki festivaalin sotilassoittokunnat yhdessä ja erikseen.

Aiheeseen liittyviä juttuja