Ukrainan lapset tarvitsevat apua nyt: Unicefin lipaskeräys Forssassa 

Sota Ukrainassa on särkenyt lasten arjen ja synnyttänyt ennennäkemättömän pakolaiskriisin. UNICEF antaa Ukrainassa ja sen naapurimaissa sodasta kärsiville lapsille ja perheille välitöntä hätäapua: ruokaa, vettä, suojaa ja terveydenhoitoa. Pakolaisreiteille on muun muassa perustettu Blue Dot -hätäapukeskuksia.

Ukrainan lapset tarvitsevat apua nyt: Unicefin lipaskeräys Forssassa  | Uutiset | Kotiseutulainen

– Ukrainan lasten ja perheiden tilanne on sydäntäsärkevä, mutta suomalaisten auttamishalu luo toivoa, sanoo Suomen UNICEFin pääsihteeri Marja-Riitta Ketola.

Lahjoittamalla UNICEF-vapaaehtoisen lippaaseen autat lapsia sodan keskellä saamaan vettä, ruokaa, terveydenhoitoa ja muuta välttämätöntä. Keräykseen voi lahjoittaa myös MobilePaylla numeroon 59372 tai tekstiviestillä numeroon 16110 viestillä VESI10 (lahjoitussumma on 10 e).

UNICEFin vapaaehtoiset järjestävät Lasten puolella -lipaskeräyksen Forssassa vapun alla pe-la 29.-30.4. Perjantaina kerätään klo 10-18 ja lauantaina klo 10-15. Keräyspaikkoina toimivat Citymarketin ja Prisman kauppakäytävät sekä tori. Myös naapurikunnissa tai esim. työpaikoilla voidaan kerätä. Kerääjiä todella tarvitaan! 

Ota yhteyttä, miten juuri Sinä voisit auttaa keräystä tulemalla mukaan esim. lipaskerääjäksi. Keräysvuoro on vain 2 tuntia. Tied. ja ilm. mielellään mahd. pian, mutta viim. 24.4. Kirsi Vikman, p. 040-4123 865 tai kirsi.vikman@hotmail.com  AUTETAAN YHDESSÄ UKRAINAA!

Ukrainan lapset tarvitsevat apua nyt: Unicefin lipaskeräys Forssassa  | Uutiset | Kotiseutulainen

Aiheeseen liittyviä juttuja