Taidenäyttely Harhaishierarkioista

Satu Karjumaan veistosinstallaatioita on nähtävissä Galleria Moletissa Forssan Museolla 1-27.3. Harhaishierarkioista- näyttely tarkastelee psykologi Abraham…

Taidenäyttely Harhaishierarkioista | Uutiset | Kotiseutulainen

Satu Karjumaan veistosinstallaatioita on nähtävissä Galleria Moletissa Forssan Museolla 1-27.3. Harhaishierarkioista- näyttely tarkastelee psykologi Abraham Maslow`n tarvehierarkiateorian kautta ihmisiä, joilla kaikkea on liikaa ja jotka tarpeiden tyydyttämisen sijaan täyttävät harhaisia, ahneita halujaan.

Näyttely tuo galleriatilaan kuusi veistosinstallaatiota, jotka ovat kuin pysähtyneitä kohtauksia mihinkään tyytymättömistä ihmisistä oman harhansa vallassa. Materiaalina on käytetty jätepuuta, kierrätettyä kangasta ja pois heitettyjä esineitä.

Taidenäyttely Harhaishierarkioista | Uutiset | Kotiseutulainen

Aiheeseen liittyviä juttuja