Loppiaisajelut Hämeen Härkätiellä 6.1.2022

Tule kokemaan ainutlaatuinen tunnelma loppiaisajelulla Härkätiellä. Jo vuosia Härkätien varren kylät ovat sytyttäneet tulet kulkijoiden iloksi ja joulukauden päätökseksi matkanvarrella.

Loppiaisajelut Hämeen Härkätiellä 6.1.2022 | Tapahtumat ja tekeminen | Kotiseutulainen

Tammelan omakotiyhdistys ja Tammelan kulttuuritoimi ovat ajeluttaneet vajaan kymmenen vuotta matkaajia Forssan-Tammelan-Saaren-Portaan-Letkun kautta Someron keskustaan ja takaisin. Reissulla on poikettu Letkun puotiin kahveelle ja entiseen Hämeen luontokeskukseen musisoinnille sekä Portaan Nahkurinverstaalle iltasyömingille. Nyt poiketaan vain Letkulla ja Portaassa koronarajoitusten ohjeistuksia noudattaen. KORONAPASSI MUKAAN. Reissuun ilmoittautuminen p.050 571 2212 , viimeistään 4.1.2021 mennessä. Maksu käteisenä 20 euroa. 

Aiheeseen liittyviä juttuja