Laitalaisen Joulun keräys huipentuu hyväntekeväisyys-konserttiin

Somerolla kiertää joulun alla punainen tonkka. Sen nimi on Laitalaisen Joulun tonkka. Sinne saa laittaa joululahjoituksensa ja lahjoitusvarat jakaa niitä tarvitseville Someron seurakunnan diakoniatyö ja Someron MLL. Keräys on alkanut jo marraskuun puolella ja tonkka kiertää aina 19.1.2 asti, jolloin keräys huipentuu suureen hyväntekeväisyyskonserttiin Monitoimitalolla.

Laitalaisen Joulun keräys huipentuu hyväntekeväisyys-konserttiin | Uutiset | Kotiseutulainen

Laitalainen Joulu -hyväntekeväisyyskonsertissa esiintyvät Kimmo Lindegren ja Kuutamolla, Vesa Toukkari Ensemble, Hualettomat Heinämiähet feat. Neito Aino, Jaana Viitamäki, Vanhat Toivot ja Hessu Ilmonen Band. Hyväntekeväisyyskonsertin tuotto menee kokonaisuudessaan Laitalainen Joulu -keräykseen. Hyväntekeväisyyskonsertti tarkoittaa siis sitä, että kaikki esiintyjätkin antavat panoksensa keräykseen tulemalla esiintymään ilman palkkiota.

Laitalaisen Joulun tonkka kiertää vielä: 

10.12. Someron SRK Reitti Jouluun -tapahtumassa

11.12. S-Market klo 10-14, esiintymässä Kimmo Lindegren 

19.12. Hyväntekeväisyys-

konsertti Monitoimitalo 

klo 13-15

Aiheeseen liittyviä juttuja