Pyyntö sydämestä

Pyyntö sydämestä on tositarina rakkauden, rehellisyyden ja totuuden liitosta. Se on matka itsesi luokse.

two red hearts cutout

Pyyntö sydämestä on sinulle, joka haluat hetkeksi pysähtyä oman elämän äärelle. Antaa Elämälle mahdollisuus saavuttaa sinut. Elämällä on meille asiaa, kun vain kuuntelemme. Anna kiireen ja stressin tunteen vaihtua levolliseen tietoisuuteen.  Sinun tarvitsee vain kohdata itsesi. Olla läsnä.

Illan aikana pohdimme myös, miten kohdata ja tiedostaa piilossa olevia tunteita, jotka heijastuvat arkipäivän elämään.  Haasteet ovat meille tärkeitä asioita ja niillä on meille opetus. Pitää vain pysähtyä ja kuunnella mitä ne kertovat.

Olet sydämellisesti tervetullut kuuntelemaan, kokemaan sekä ottamaan mukaan sen mikä on juuri sinulle tarkoitettua.

Illan aikana kuulemme musiikkia akustisella kitaralla soitettuna ja tarjolla on haudutettua villiyrttiteetä sekä teeleipää.

Tule kokemaan hengähdyshetki Lounais-Hämeen Pirtillä 15.5. klo 18 (ovet aukeavat aikaisemmin, jotta jokainen voi rauhassa laskeutua illan teemaan ja nauttia tarjoilusta. Liput 16€, ennakkovaraukset: joni.hernberg@gmail.com tai puh. 044 514 1341.

Aiheeseen liittyviä juttuja