Loimaan Seudun Nuorkauppa-kamarille uusi hallitus

Loimaan Seudun Nuorkauppakamari ry valitsi yhdistykselleen uuden hallituksen hybridimuotoisessa vaalikokouksessa.

Vuoden 2022 hallitukseen valittiin Samuli Rintala (pj), Kirsi Leimu (väistyvä pj), Anna-Leena Poskiparta (varapj / valmistautuva pj), Johanna Mäkelä (koulutusvastaava), Nelli Lehtinen (tapahtumavastaava), Niina Nurmi (projektivastaava), Johanna Kuronen (sihteeri), Susanna Viljas (rahastonhoitaja), Katriina Reijonen (tiedottaja) ja Jussi Niskala (kansainvälisyysvastaava).

Samassa kokouksessa yhdistykselle valittiin myös kaksi uutta jäsentä.Uusi hallitus aloittaa työskentelynsä 1.1.2022. 

– Vuonna 2022 Loimaan Seudun Nuorkauppakamari keskittyy aktiiviseen toimintaan omalla alueellaan. Toivottavasti saadaan jäsenille kiinnostavaa toimintaa. Uusia yhteistyökuvioita on jo pohjustettu ja uusia koejäseniä saatu mukaan toimintaan. Toivottavasti tämä maailman paras harrastus näkyy myös kaikille seudun asukkaille entistä enemmän. Tavoitteenamme on myös päästä vierailemaan kumppanikamarisamme Saksan Essenissä,vuoden 2022 puheenjohtaja Samuli Rintala toteaa.

Aiheeseen liittyviä juttuja