Oranssit päivät

Jo kolmatta kertaa UN Womenin ja Soroptimist Internationalin paikallisyhdistykset Forssan seudulla osallistuvat YK:n kansainväliseen Oranssit…

Oranssit päivät | Tapahtumat ja tekeminen | Kotiseutulainen

Jo kolmatta kertaa UN Womenin ja Soroptimist Internationalin paikallisyhdistykset Forssan seudulla osallistuvat YK:n kansainväliseen Oranssit päivät -kampanjaan naisiin kohdistuvan väkivallan ehkäisemiseksi. 25.11.-10.12. välisenä aikana on Ankkalammin sillankaiteet kiedottu oranssiin kankaaseen ja valoihin. Forssan, Tammelan ja Jokioisten kirjastoissa on esillä kirjoja, joissa aihetta käsitellään. Tervetuloa näyttelyihin! 

Oranssi väri symboloi toivoa tulevaisuudesta, jossa elämä ilman väkivaltaa on jokaisen oikeus.

 Lisätietoa: unwomen.fi/osallistu/oranssit-paivat-ilmoittaudu-vapaaehtoiseksi/

Aiheeseen liittyviä juttuja