Majatalo Myötätuulessa tapahtuu

Lokakuussa Myötätuulessa on ensimmäinen näyttely! Somerolaisen Soili Kotilaisen, Kotilaiskan, niin kuin hän itseään kutsuu, nukkekodit…

Lokakuussa Myötätuulessa on ensimmäinen näyttely! Somerolaisen Soili Kotilaisen, Kotilaiskan, niin kuin hän itseään kutsuu, nukkekodit ovat näytillä. Tai siis osa, noin 12 nukkekotia. Soili Kotilainen on innostunut ’pienoismaailmojen’ rakentaja, tarinallinen kertoja, jonka kotien rakentumista on voinut seurata esimerkiksi Instagramissa jo hetken aikaa. Talot tekee erikoisiksi juuri tarinat. Kullakin talolla on omat asukkaat nimineen ja historioineen. Näytillä on esim. koulu, kahvila, lastenkoti, Elviksen koti jne.

Näyttely on auki lokakuun viikonloput pe-su (paitsi 23-24 päivät) Myötätuulessa (Hämeenojantie 32, Pitkäjärvi).

Ravintolateatteria

Marraskuussa Myötätuulessa on jo toista kertaa ravintolateatteri. 12.11 ensi-iltansa saa Niksi nurkka mies ja kauniit naiset -näytelmä jota katsotaan kokki Pate Järvisen ruokien siivittämänä. Ravintolateatterihan tarkoittaa juuri sitä, että yleisö istuu syömässä kolmen ruokalajin illallista ja näytelmä tapahtuu siinä ympärillä. Tarjoilijoista lähtien kaikki ovat osa näytelmää.

Aiheeseen liittyviä juttuja