Seniorit surffaa jälleen

Forssan kirjastossa vietetään SeniorSurf-päivää 6.10. keskiviikkona kello 11-13.

Seniorit surffaa jälleen | Tapahtumat ja tekeminen | Kotiseutulainen

Tämä on ensimmäinen kerta, kun korona-aikana kovasti uudistuneita Louna-kirjastojen verkkopalveluja esitellään. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikenikäiset kiinnostuneet. Kirjastokortti kannattaa ottaa mukaan palvelujen kokeilemista varten.

Louna.finna.fi-verkkokirjaston avulla voit paitsi selata kokoelmaa ja uusia lainasi, myös varata uutuudet tuoreeltaan. Entä tiesitkö, että kirjastokortilla voi lainata myös e-äänikirjoja? SeniorSurf-päivässä opastamme e-äänikirjojen kuuntelemisessa kätevän Ellibs-sovelluksen asentamisessa ja käytössä. Lisäksi tutustutaan Louna-kirjastojen tarjoamiin e-lehtiin. Muutamia kotimaisia lehtiä pääsee lukemaan kotoa käsinkin, esimerkiksi Apua ja Suomen kuvalehteä.

SeniorSurf-päivänä voi tutustua myös Wahren-opiston digipajan toimintaan. Digipaja tarjoaa kirjaston lukusali Puustisessa joka keskiviikko kello 11-13 neuvoja oman laitteen ja verkkopalvelujen käyttöön.

Aiheeseen liittyviä juttuja