Someron Ruokava-messut joulutunnelmissa

Someron monitoimitalo täyttyy ensimmäisenä adventtiviikonloppuna jälleen perinteiseen tapaan lähiruuasta, käsitöistä ja jouluisesta tunnelmasta.

Someron Ruokava-messut joulutunnelmissa | Tapahtumat ja tekeminen | Kotiseutulainen

− Ruokava-messujen myyntipöydille on ollut parin vuoden tauon jälkeen mukavasti kysyntää, Essi Torkkomäki-Ryhtä Ruokavan järjestelytoimikunnasta kertoo. 

Aikaisemmilta vuosilta tuttujen myyjien rinnalle ovat löytäneet tiensä myös uudet tulokkaat. 

− Tarjolla on jouluisia herkkuja, ihastuttavia koristeita sekä tietysti monia käyttöesineitä, joita on tarjolla vain messuilla ja myyjäisissä, Essi listaa.

Messujen yksi tärkeimmistä elementeistä on tarjota kävijöille tunnelmallinen kohtaamispaikka jouluvalmistelujen keskellä. Parin vuoden mittaiseksi venyneen koronatauon jälkeen ystävien ja tuttavien kohtaamiselle on paikkansa. 

Ruokava-messuilla on messuhumun ohella mahdollisuus käydä otattamassa itsestään joulukorttikuva tai esittää viimeiset lahjatoiveet itse joulupukille. Musiikillisesta ohjelmasta vastaa Kirkonmäen koulun kuoro ja liikunnallista ohjelmaa tarjoavat Someron Sykkeen Showdance- ja Microdance-ryhmät. Piha-alueella on mahdollisuus nousta ponin selkään Terhin tallin järjestämässä talutusratsastuksessa. Messusalin ytimessä voi istahtaa glögille tai suolaisen nälän yllättäessä nauttia täytettyjä vohveleita.

Voimassa olevien koronarajoitusten vuoksi tapahtumaan osallistuvilta yli 16-vuotiailta edellytetään koronapassin esittämistä. Maskin käyttöä vaaditaan kaikilta myyjiltä ja myös asiakkaille sitä suositellaan. 

Someron kaupungin perinteisen Ruokava-tapahtuman järjestelyistä vastaa edellisten vuosien tavoin Someron Esa ry.

Aiheeseen liittyviä juttuja