Neuvottelut käynnissä Kartanokeskuksesta

Forssan ydinkeskustassa, miltei tyhjillään seisova Kartanokeskus ihmetyttää seudun asukkaita. Keskon vuokrasopimuksen päätyttyä tiloista on pikkuhiljaa katoamassa muutkin yrittäjät.

Neuvottelut käynnissä Kartanokeskuksesta | Kotiseutu | Kotiseutulainen

− Kovasti on kummallista ettei tänne saada uusia vuokralaisia, olemmehan oikealla paraatipaikallla, keskustassa, torin kupeessa, ihmettelee Kampaamo Tazzin Silja Kaija.

– Monet asiakkaat, varsinkin iäkkäämmät, ovat jääneet kaipaamaan ruokakauppaa ja apteekkia, hän jatkaa.

Valoa tunnelissa?

Kartanokeskuksen nykyinen omistaja on ruotsalainen pörssiyhtiö Cibus Nordic Real Estate AB.

− Uskomme kiinteistön keskeiseen sijaintiin Forssan keskustassa ja käymme aktiivisesti koko ajan neuvotteluja eri tahojen kanssa. 

Cibus Nordic Real Estate AB:n  tavoitteena on löytää uusia ns. ankkurivuokralaisia ja luoda tilaan mahdollisimman monimuotoinen kaupallinen kokonaisuus. 

− Aikatauluista emme voi tässä vaiheessa vielä kertoa muuta kuin että työtä tehdään kovasti koko ajan ja tulosten aikaansaaminen olisi ymmärrettävästi kaikkien etu, kertoo senior asset manager Henri Eteläpelto Cibus Finlandista.

Joku näistä?

Cibus on kiinteistöyhtiö, joka on listattu Nasdaq Stockholm Mid Cap -listalla Tukholmassa. Yhtiön liikeideana on hankkia, kehittää ja hallinnoida korkealaatuisia päivittäistavarakauppakiinteistöjä Pohjoismaissa. Kiinteistöjen päävuokralaisina toimivat hyvin menestyvät päivittäistavarakauppa- ja halpakauppaketjut. Pääasialliset vuokralaiset ovat Kesko, Tokmanni, Coop, S-ryhmä, Lidl ja Halpahalli.

Teksti ja kuvat: Tuija Brooker

Aiheeseen liittyviä juttuja