Loimaan Seudun Nuorkauppakamarille menestystä aluepalkintogaalassa

Suomen Nuorkauppakamareiden A- ja C-alueiden yhteinen aluevuosikokous järjestettiin virtuaalisena Jyväskylän Nuorkauppakamarin toimesta 19.-20.3.2021. Näillä alueilla on yhteensä 39 paikallista nuorkauppakamaria. Kokouksen yhteydessä pidettiin alueiden palkintogaalat, joissa jaettiin tunnustuksia vuoden 2020 alueellisesta toiminnasta.

Alue A:n gaalassa Loimaan Seudun Nuorkauppakamarin valmistautuva puheenjohtaja Samuli Rintala palkittiin Vuoden tulokas –aluepalkinnolla.  

– Palkinto myönnetään henkilölle, joka on tullut koejäseneksi palkintohakemusta edeltävänä vuonna ja on osallistunut aktiivisesti nuorkauppakamaritoimintaan niin paikallisesti, kuin alueellisesti. Samuli on osallistunut myös kansalliseen ja kansainväliseen nuorkauppakamaritoimintaan etäyhteyksien avulla, vuonna 2020 koejäseniä luotsannut Kirsi Leimu kertoo. 

Lisäksi Loimaan Seudun Nuorkauppakamari, Forssan Seudun Nuorkauppakamari, Auranmaan Nuorkauppakamari ja Salon Nuorkauppakamari palkittiin kamarien välisestä yhteistyöstä Together we are strong –aluepalkinnolla. Palkinto symboloi vahvaa yhdessä tekemistä ja hyvän yhteishengen eteen työskentelyä.  

– Naapurikamarit ovat järjestäneet yhteistyössä erilaisia projekteja, koulutuksia ja tapahtumia korona-ajasta huolimatta etäyhteyksiä hyödyntäen, vuoden 2020 puheenjohtaja Tanja Uusitalo valottaa palkittua toimintaa. 

Seuraavaksi Loimaan kamarilaiset jännittävät kansallisen tason palkintojen jakoa, jotka jaetaan virtuaalisesti pidettävän Suomen Nuorkauppakamareiden Kansallisen vuosikokouksen yhteydessä huhtikuun puolivälissä.  

Nuorkauppakamari on nuorten aikuisten kansainvälinen kouluttautumisjärjestö, jossa on maalimanlaajuisesti yli 200 000 jäsentä. Suomessa toimii 68 paikallista nuorkauppakamaria ja niissä yli 2000 jäsentä. A-alue kattaa lähes koko Etelä-Suomen alueen ja se ulottuu Turusta ja Porvoosta, Forssan ja Uudenkaupungin kautta aina Helsinkiin ja Maarianhaminaan saakka. Alueella on yhteensä 21 paikalliskamaria. C-alue koostuu Satakunnan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan sekä Etelä-Pohjanmaan  maakunnista. Alueella on yhteensä 18 paikalliskamaria.  

Aiheeseen liittyviä juttuja