Me teemme sen!

Tämä aika ei ole helppoa. Mutta se lohduttaa, ja antaa jopa voimia, että tätä kamppailua ei käy yksin. Kukaan meistä. Yhteinen vihollinen, koronavirus, häviää taistelun vain, jos käymme sitä vastaan yhdessä.

Me teemme sen! | Pääkirjoitukset | Kotiseutulainen

Ja moni asia pysyy hengissä ja elossa, toimivana, jos toimimme samalla tavalla yhdessä. Me Kotiseutulaisen toimituksessa olemme niin iloisia, ylpeitä ja motivoituneita, koska me kaikkihan tämän lehden pidämme elossa. 

Tälläkin lehdellä tavoitetaan liki 40 000 taloutta. Yritykset, jotka ovat lehdessä mukana ilmoituksellaan, tietävät, että alueen asukkaat, heidän asiakkaansa, lukevat lehteä ja saavat tiedon tarjouksista ja ajankohtaisista asioista. Yritykset ilmoittavat, koska he tietävät, että lukijat lukevat, näkevät ilmoituksen ja käyttävät heidän palvelujaan.  

Hyöty on molemminpuolinen plus että lehti sinänsä työllistää useamman ihmisen, tarjoaa lisätyötä mittavalle joukolle ja yritykset, jotka ilmoittavat, työllistävät myös ison joukon ihmisiä, Ketjut jatkuvat ja haarautuvat ja verkottuvat koko levikkialueellemme. 

Ei ole itsestään selvää, että tänä aikana uusi lehti jatkaisi ilmestymistä. Siksi olemme niin innoissamme jokaisesta yhteydenotosta, jokaisesta luottamuksen osoituksesta, jokaisesta kehitysideasta.

Sopii suomalaiseen pirtaan paremmin se, että ollaan hiljaa. Myhäillään korkeintaan keskenämme toimituksen hämyisissä kammioissa. Mutta me valitsemme toisen linjan ja haluamme jakaa ilomme ja innostuksen kanssasi!  Päinvastoin haluamme innostaa lisää lähettämään juttuideoita ja vinkkejä, tulemaan mukaan mukavaan avustajajoukkoomme, ilmoittamaan mittavalle lukijajoukollemme – tekemään yhdessä parasta Kotiseutulaista.  Haluamme kiittää jokaista ilmoittajaamme, lukijaamme ja tekijäämme aina sinne jakajaan asti, joka kiikuttaa lehden postilaatikkoosi tai -luukkuusi. 

Ja nyt, viimeisenä uutuutena, olemme hankkineet 30 jakelupistettä, josta myös ohikulkijat ja satunnaisetkin matkailijat löytävät lehden ja sen runsaan tarjonnan.  Koska varaudumme positiivisesti aikaan, jolloin korona on voitettu ja voimme jakaa yhdessä myös sen ilon, että me teimme sen!

Maire Soiluva
Päätoimittaja

Aiheeseen liittyviä juttuja