Huoltomies tuntee taivaan merkit

Pakkanen ja lämpöasteet vaihtelevat. Päivällä paistaa ja illalla pakastaa, pihat ja pihatiet jäätyvät liukkaiksi, ja taas lämpenee, hiekka painuu lätäkön pohjiin. Välillä yllättää sade, räntä, lumi – ja huoltomiehen pitää pysyä perässä. Tiedätkö, miten se tapahtuu? Miten huoltomies varmistaa, että et ole kumossa aamun tullen heti, kun astut pihalle?

Huoltomies tuntee taivaan merkit | Ympäristö | Kotiseutulainen

Kyösti Kumpula Kedon Talohuollosta tietää.

– Huoltomies nukkuu toinen käsi ikkunasta ulkona, Kumpula nauraa, mutta vakavoituu saman tien.

Oikeasti kokemus opettaa ”taivaan merkit” ja ennakoinnin tarpeellisuuden.

– Kyllä se oikeasti perustuu myös siihen, että me kierrämme kohteissamme ja olemme tilanteen tasalla. Jos olemme luvanneet huolehtia lumenluonnit ja hiekoitukset, niin se myös tehdään.  Toki tällainen talvi on vaativa, mutta tälla alalla ei voi vedota huonoon säähän.

Kumpula toteaa, että tälläkin alalla kaikki perustuu luottamukseen.

– Pitää osoittaa, että ollaan sen arvoisia. Palautetta tulee myös mukavasti, kun asukkaat ja asiakkaat ovat tyytyväisiä. Kyllä meillä on selkeä tavoite, ettei negatiivista palautetta tarvitse antaakaan.

Huoltomies tuntee taivaan merkit | Ympäristö | Kotiseutulainen
Kedon Talohuolto hoitaa mm. Forssan Citymarketin parkkialueet lumesta puhtaaksi ja hiekoittaa monen taloyhtiön pihamaat.

Laaja valikoima

Kedon talohuolto Oy hoitaa laajalla skaalalla taloyhtiöiden, teollisuuden ja yksityisasiakkaiden talo- ja kiinteistöhuoltotyöt aina siivouksesta teollisuusyritysten huolto- ja kunnossapitotöihin, mökki talkkarin hommista 24/7 hätäpäivystyksiin. 

Se on nykyaikaa, että asiakas ottaa mielellään luotettavasti yhtiöstä kaikki palvelut – se on yksinkertaisempaa ja helpompaa kuin jakaa tehtäviä monelle taholle. Sama pätee yksityisasiakkaisiin, joille monelle olemme tehneet remontti- ja kunnostustöitä piha- ja puutarhatöiden lisäksi.

Kevätsesonki alkamassa

Kevät on ihan kintaalla ja silloin alkaa Kumpulan mukaan kevätsesonki..

– Silloin siivotaan harjaamalla ja pesemällä katuja, mitkä on talvella sotkettu. Monenlaisia kevättöitä on pihoilla, niin taloyhtiöiden kuin yksityistenkin asiakkaiden. Se on vilkasta ja kiireistä aikaa, mutta mukavahan se on kesää kohti laittaa paikat kuntoon.

Aiheeseen liittyviä juttuja