Pick-Nick ja SMCF ry – ensi kesään

38-vuotisen historian aikana ensimmäistä kertaa jäi Pick-Nick harrasteajoneuvotapahtuma viime kesänä järjestämättä Forssassa, Pilvenmäen raviradalla.

Pick-Nick ja SMCF ry – ensi kesään | Uutiset | Kotiseutulainen

Tapahtuman peruuntuminen oli taloudellisesti merkityksellinen sekä järjestäjälle SMCF ry:lle, että koko Forssan seutukunnalle.

Pick-Nick tapahtuma on ollut yksi Pohjois-Euroopan suurimmista yksipäiväisistä harrasteajoneuvotapahtumista keräten tapahtumaan tuhansia ajoneuvoja edustaen eri aikakauden ja tyylisuuntien kauneimpia luomuksia yleisön ja vierailijoiden nähtäväksi.

Kävijöitä tapahtumassa on vuosittain n. 25 000 henkeä. Tapahtuma on todellakin koko perheen tilaisuus, sillä useissa tapauksissa harrastus on kulkenut mukana jo neljännessä sukupolvessa. Pick-Nickissä tavataan saman henkisiä ihmisiä, vanhoja kavereita, tutustutaan uusiin, vietetään leppoisa kesäpäivä hyvässä seurassa ja löytöjä voi tehdä isolla satojen myyjien rompetorilla.

Toivomme koronatilanteen helpottavan ja voimme järjestää seuraavan, järjestyksessään 38. Pick-Nick tapahtuman Pilvenmäellä elokuun ensimmäisenä sunnuntaina 1.8.2021.

Tapahtuman valmistelut aloitamme heti vuoden alusta tammikuussa ja toivotamme vanhat ja uudet yhteistyökumppanit, vierailijat ja osallistujat tervetulleiksi tapahtumaamme.

Tavataan ensi kesänä Pilvenmäellä!

SMCF ry

Puheenjohtaja Jyrki Jokela

PS. Seuraa meidän tiedoitteita ja uutisia kerhomme sivuilta: www.picknick.com

Aiheeseen liittyviä juttuja