Suuri kasarifestivaali Humppilassa

Kasarifestivaaleja vietetään koulujen päätösviikonloppuna 31.5.–1.6.Humppilan Lassarissa eli Humppilan lasitehtaan alueella. Pääesiintyjiä ovat perjantaina 31.5.2024 amerikkalainen kitaralegenda Bruce Kulick (KISS), sekä lauantaina 1.6.2024 mm. DINGO, Frederik ja Michael Monroe!

Suuri kasarifestivaali Humppilassa | Tapahtumat ja tekeminen | Kotiseutulainen

Perjantaina 31.5. portit aukeavat kello 16.00, konsertit alkavat kello 17.00 ja ohjelma loppuu klo 01.00. Alue sulkeutuu kello 02.00.  Perjantain esiintyjiä ovat mm. Bruce Kulick (KISS), Tero Vaara plays Mamba, Bat & Ryyd, Timo Kotipelto & Netta Skog.

Lauantaina 1.6. portit aukeavat kello 15.00 ja konsertit alkavat kello 16.00. Ohjelma päättyy kello 01.30 ja alue sulkeutuu kello 03.00 Esiintymässä ovat mm. Dingo, Frederik, Michael Monroe, Dark Side Cowboys (SWE), Two Witches.

Suuri Kasarifestivaali on kaksipäiväinen musiikkitapahtuma Humppilassa, hyvien yhteyksien äärellä, valtatien 2 varrella, lähellä valtateiden 9 ja 2 risteystä. Onnibus pysähtyy aivan tapahtuma-alueen vieressä, eikä Humppilan rautatieasemallekaan ole kuin noin 2 kilometriä!

Frederik keikalle Kasareille

Frederik odottaa innolla Humppilan Suurta Kasarifestaria ja toivoo näkevänsä paljon naisia kesämekoissaan tanssimassa.

− Emme suunnittele soittolistaa valmiiksi, vaan soitettava musiikki valitaan aina yleisön ja tilanteen mukaan, Frederik kertoo.

Se onnistuu pitkän linjan muusikolta, jolla on mistä valita. 

Frederikin mielestä festareiden paikka on oivallinen, helppo tulla ja toivottavasti paljon väkeä tuleekin.

Se on hienoa, kun yleisö laulaa mukana, tanssii ja hyppii.

Siitäkö se energia esiintymiseen ja kiertämiseen?

− Toki, mutta onhan se vaan niinkin, että toiset on luotu kiertämään ja toiset koti-isiksi.

Aiheeseen liittyviä juttuja