Runon valoa

Miia Nuutilan ja Antti Paavilaisen runolauluesitys on 21.4. klo 13 Lounais-Hämeen Pirtillä. 

Runon valoa | Tapahtumat ja tekeminen | Kotiseutulainen

Runon valossa voit hengähtää hetkeksi kuuntelemaan puhuttelevia runoja ja nostalgisia lauluja. Mukana on sekä rakkaita kotimaisia klassikkorunoja, mm. Aale Tynnin, Aaro Hellaakosken, Sirkka Turkan ja Tommy Tabermannin tuotannosta, että ulkomaisten runoilijoiden mm. Puolalaisen Tadeusz Rozewiczin koskettavia runoja. 

Lauluissa soivat mm. Tapio Rautavaaran ja Toivo Kärjen sävelet

Runon valoa -esityksen teemana on yhteys. Ihminen tarvitsee ihmistä. Erkaantumisen sijaan runo yhdistää meidät. Runo ojentaa turvallisen kätensä johon voit tarttua. Runo lohduttaa, kun maailman murheet painavat ja antaa voimaa. Runo virkistää. Runo on kuin rakas ystävä, joka rohkaisee ja näyttää sinulle sinun oman valosi. 

”Suuri kivi nauraa 

neljä kättä päin kasvoja 

eikä hievahda. 

Silti, kun me ponnistelemme 

kaikin voimin yhdessä,

 jokin kiveäkin raskaampi liikahtaa.” – 

Tommy Tabermann 

Kuvaaja Joona Peltoniemi 

Kuvaaja Mikko Mäntyniemi

Aiheeseen liittyviä juttuja