Forssan Elävienkuvien Teatterin tulevaa ohjelmistoa ajalle 14.2. -13.3.2024

Elävienkuvien Teatterin valkokankaalle on tulossa paljon mielenkiintoista katsottavaa. Ensi-iltaelokuvien lisäksi näytämme vuoden aikana 10 elokuvaa käsittävän kinoklassikko elokuvasarjan. Näin yleisö pääsee katsomaan unohtumattomia elokuvia jälleen valkokankaalta. Sarjan aloittaa François Truffautin ensimmäinen pitkä elokuva 400 kepposta.

Forssan Elävienkuvien Teatterin tulevaa ohjelmistoa ajalle 14.2. -13.3.2024 | Tapahtumat ja tekeminen | Kotiseutulainen

Teatterin ensi-iltaan pe. 9.2. Putoamisen anatomia. Viiden tähden elokuva, joka on pakko nähdä!

Putoamisen anatomia on hitchcockmainen trilleri. Elokuva on voittanut jo Cannesin kilpasarjan ja on ehdolla 5 Oscarin saajaksi.

Pääosassa on roolistaan ylistystä saanut Sandra Hüller, joka nähtiin Suomessakin esitetyssä elokuvassa Isäni Toni Erdmann. Putoamisen anatomia voitti Cannesissa Palm d’Orin lisäksi Palm Dog -palkinnon, kun Messi palkittiin parhaasta koiraesiintyjän roolista.

Forssan Elävienkuvien Teatterin tulevaa ohjelmistoa ajalle 14.2. -13.3.2024 | Tapahtumat ja tekeminen | Kotiseutulainen

28.2. tulee valkokankaalle toinen odotettu elokuva Dyyni: Osa kaksi

Kovasti odotettu jatko-osa vuoden 2021 kuusi Oscaria voittaneelle Dyynille. Saaga jatkuu palkitun elokuvantekijä Denis Villeneuven aloittaessa seuraavan luvun Frank Herbertin maineikkaasta romaanista Dyyni, tähtiluokan kansainvälisen näyttelijäkaartin kanssa. Osa kaksi seuraa Paul Atreidesin myyttistä matkaa hänen liittoutuessaan Chanin ja fremenien kanssa ollessaan kostoretkellä salaliittolaisia vastaan, jotka tuhosivat hänen perheensä. Kohdatessaan valinnan elämänsä rakkauden ja tunnetun universumin kohtalon välillä hän ponnistelee ehkäistäkseen hirvittävän tulevaisuuden, jonka vain hän voi nähdä ennalta.

Tulevat ensi-ilta elokuvat Elävienkuvien Teatterilla

9.2. Putoamisen anatomia (5 Oscarin ehdokas)

16.2. Heinähattu, Vilttitossu ja kana (Odotettu lastenelokuva)

16.2. Priscilla (Elviksen ja Priscillan rakkaustarina)

24.2. Opettajainhuone (Oscar ehdokas -Paras kansainvälinen elokuva)

26.2. 400 kepposta (Kinoklassikko)

28.2. Dyyni osa (Tieteiselokuva)

11.3. La Dolce Vita – Ihana Elämä (Kinoklassikko)

Liput ennakkoon ja ohjelmisto esitysaikoineen: https://www.elavienkuvienteatteri.fi/

Aiheeseen liittyviä juttuja