Forssan seudun positiivisin on nyt Forssan seudun vuoden teko

Forssan Seudun Nuorkauppakamari on järjestänyt vuodesta 2011 alkaen vuosittaisen Forssan seudun positiivisin -äänestyksen.

Forssan seudun positiivisin on nyt Forssan seudun vuoden teko | Kotiseutu | Kotiseutulainen

Tänä vuonna kilpailunluonnetta ja konseptia muutetaan monipuolisemmaksiedellisvuosien toteutuksesta seutukunnan asukkaiden toiveita kuunnellen. Tästä syntyi Forssan seudun vuoden teko, jonka tarkoituksena on yhdenvertaistaa yhteisöt ja yksilöt. Kilpailun tavoitteena on tuoda esiin erilaisia yhteisön hyväksi toteutettuja aikaansaannoksia Forssan seudulla.

Ilmianna teko, joka rakentaa hyvää mieltä!

Forssan seudun vuoden teko on yhteisön hyväksi toteutettu aikaansaannos, joka on ilmiantajan mielestä kuluvan kalenterivuoden kohokohta.Teon taustalla voi olla yritys, yhdistys, urheiluseura, työpaikka-. koulu- tai opiskelijaryhmä sekä yksilöt.

Sähköisen lomakkeen avulla kerätään tekoja, joista arvovaltainen raati valitsee finalistit äänestykseen. Voittaja palkitaan 21. tammikuuta jo perinteikkäässä Forssan seudun Nuorkauppakamarin järjestämässä Suomen Nuorkauppakamarien vuoden aloittavassa koulutustapahtumassa. Samassa tilaisuudessa palkitaan myös Vuoden Business vaikuttaja.

Säännöt:

  • Ilmianto on yhteisön hyväksi toteutettu teko.Teon taustalla voi olla yritys, yhdistys, urheiluseura, työpaikka-. koulu- tai opiskelijaryh-
    mä sekä yksilöt.
  • Ilmiannettava teko on kuluvan vuoden ajalta.
  • Et voi ilmiantaa edellisenä vuotena palkittua tekoa.
  • Ehdotuksia voi lähettää 1.–11.12.2022 osoitteessa www.forssajc.fi/vuoden-teko
  • Yleisöäänestys on käynnissä 21.12.2022–14.1.2023. Äänestää voi sähköisesti osoitteessa www.forssajc.fi/vuoden-teko tai perinteisesti paperilapulla Pikku Pistrinassa (Hämeentie, Forssa).

Aiheeseen liittyviä juttuja