Tule kuulemaan Loimijoki-kyselyn tulokset

Hämeen ELY-keskus järjesti avoimen kyselyn Loimijoen vesistöalueen käyttäjille syys-lokakuussa.

Tule kuulemaan Loimijoki-kyselyn tulokset | Tapahtumat ja tekeminen | Kotiseutulainen

Nyt kyselyn yhteenveto on valmistumassa ja tuloksia tulee tulee selvittämään ELY:n johtava vesitalousasiantuntija Elina Laine Tammelan Pyhäjärven-Kuivajärven suojeluyhdistyksen syyskokoukseen maanantaina 28.11.2022 klo 18.00 Tammelan kunnantalon valtuustosaliin. Tällöin yleisöllä on mahdollisuus mahdollisuus kuulla raportin laatijalta kyselyn tulokset sekä mahdollisuus esittää kysymyksiä raporttiin liittyen. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus kuulla mitä mieltä vesistön käyttäjät ovat olleet vesistön tilasta ja millaisia toimia he ovat esittäneet tilanteen parantimiseksi omista näkökohdistaan. Keskustelussa on mahdollisuus esittää kysymyksiä mm. siitä mitä toimenpiteitä on suunnitteilla ja millaisia toimia voisi olla mahdollista toteuttaa.

Hämeen ELY-keskus uusii keväällä 2017 tehdyn kyselyn, jossa selvitetään vesistön käyttäjien kokemuksia ja näkemyksiä Loimijoen vesistön tilasta ja vedenkorkeuksista. Kyselyjen tuloksia vertaamalla selvitetään, onko käyttäjien kokemukset ja näkemykset muuttuneet viiden vuoden takaisesta.

Aiheeseen liittyviä juttuja