Klapei tarjolla

Olen 16-vuotias humppilalainen Torsti Autio. Perustin oman yrityksen 15-vuotiaana. Idea yrityksen perustaminen tuli siitä, että…

Klapei tarjolla | Tervetuloa Humppilaan | Kotiseutulainen

Olen 16-vuotias humppilalainen Torsti Autio. Perustin oman yrityksen 15-vuotiaana. Idea yrityksen perustaminen tuli siitä, että olen ollut monena vuonna isän mukana tekemässä metsätöitä ja ajamassa puita traktorilla. Olen myös seurannut perheyrityksen toimintaa hyvin läheltä.

Nyt valmistan ja toimitan polttopuita Humppilaan ja lähialueelle. Polttopuita voi tilata kotiin toimitettuna tai käydä itse noutamassa Venäjänkankaalta. Parhaan lämpöarvon omaava koivuklapi on ollut suosituinta, mutta sekapuutakin on mennyt yllättävän paljon. Polttopuita voin valmistaa myös asiakkaan antamilla mitoilla.

Polttopuista voi tiedustella Facebookista: polttopuut torsti autio tai soittamalla numeroon 0453310942.

Torsti Autio

Aiheeseen liittyviä juttuja