Uusi palveluyritys Humppilaan

– Humppila on kiinnostava paikka, toteaa Jyrki Aaltonen, joka muutti Humppilaan puolitoista vuotta sitten. Jyrki perusti Humppilaan uuden yrityksen yhdessä Jori Eerolan kanssa. Yrityksen nimi on Holja Kiinteistötalkkarit Oy.

Uusi palveluyritys Humppilaan | Tervetuloa Humppilaan | Kotiseutulainen

Jorille Humppila on tullut tutuksi jo vuodesta 2006, jolloin hän aloitti työt paikallisessa rakennusalan yrityksessä. Vuodesta 2018 hän on ollut yrityksen omistaja. Jorin yritys, Holja Rakennuspalvelu, on keskittynyt lähinnä rakennussaneeraukseen seutukunnalla.

Jyrki Aaltosen ja Jori Eerolan yhteinen rakennusalan kokemus yhdistyy Holja Kiinteistötalkkarit Oy:ssa, joka aloitti toimintansa elokuun alussa. 

– Kädet on täynnä työtä ja koko ajan tulee lisää, innostuu Jyrki.

– Tolla nuoremmalla on vaan niin paljon ideoita, että välillä täytyy toppuutella, Jyrki lisää.

Työnkuvaan kuuluu talonmiehen perinteiset työt, pihatöistä pieniin sisähommiin, joita voivat olla esim. ovien ja lukkojen säätöä, hanojen korjausta jne. Taloyhtiöiden töitä tehdään sopimusten mukaisesti, mutta myös kaikki yksityiset asiakkaat ovat tervetulleita, vaikka talven lumitöihin.

Yrittäjät ovat hankkineet alalla pitkään toimineen Humppilan Kiinteistöpalvelun Oy:n liiketoiminnan kiinteistöhuollon osalta yrityksen edellisen omistajan Risto Oksan jäädessä eläkkeelle. Kiinteistöpalvelun konekanta on siirtynyt uudelle yritykselle, joka on hankkinut myös uuden kiinteistökoneen. Yrityksen toimipaikka on Asemantie 3, Humppila.

Holja Kiinteistötalkkarit Oy: Jyrki Aaltonen, puh. 0442387419, s-posti: jori.eerola@gmail.com, päivystysnumero 0400 485 414.

Aiheeseen liittyviä juttuja