Monta vaihtoehtoa irtiottoon arjesta

Pieni irtiotto arjesta miniristeilyllä Viking Grace tai Baltic Princess -risteilyllä voit nauttia hyvästä ruuasta, musiikista…

Monta vaihtoehtoa irtiottoon arjesta | Matkailu | Kotiseutulainen

Pieni irtiotto arjesta miniristeilyllä

Viking Grace tai Baltic Princess -risteilyllä voit nauttia hyvästä ruuasta, musiikista ja tehdä mukavia ostoksia hyvässä seurassa. Virkistää kummasti viikkoa.

Rakkautta ja romantiikkaa 10.11.  

Neljä päivää, jotka muuttivat kaiken. Clint Eastwoodin menestyselokuvana tunnettu romanttinen Hiljaiset sillat nyt Turun Kaupunginteatterissa. Tekee niin hyvää mielelle ja sielulle.

Jouluiseen tunnelmaan

26.11. ja 10.12. Päivän ostosmatka Tallinnan joulutorille, jossa saa kaupanpäälle niin jouluisen mielen. 

Euroopan kauneimman joulutori tittelin saanut Tallinnan joulutori mukailee perinteistä Saksan joulutoritunnelmaa.

3.-4.12. Hotellimatka Tallinnaan

Kun haluat viipyä vähän pidempään ja hemmotella itseäsi mukavalla hotelliyöllä. Rentoudu ja nauti hyvän mielen ja joulun tunnelmasta Tallinnan joulutorilla.

17.12. Joulutunnelmaa Tampereella

Piipahda menneiden aikojen joulutunnelmassa. Lähde ihastelemaan Palatsin joulun joulukuusia ja -lahjoja ja tutustumaan silloisiin jouluruokiin. Miltä joulu maistui, miten varakkaiden perheiden kodit koristeltiin joulua varten? Entä miten joulunpyhinä vietettiin aikaa? Millaisia lahjoja esimerkiksi von Nottbeckit ovat saattaneet antaa toisilleen?

Näsilinnassa sijaitseva Museo Milavida puetaan jälleen tunnelmalliseen jouluiseen asuun, kun Nottbeckit – Tampereen kosmopoliitit -näyttelyä täydennetään 1800-luvun herrasväen joulunviettoon liittyvillä esineillä ja tarinoilla.

Kysy lisää Forssan Matkatoimistosta www.fmt.fi

Aiheeseen liittyviä juttuja