Maksuton hyvinvointipäivä lapsiperheille Lempipaikassa

Mariette Latva (kuvassa vasemmalla), Cilla Roito ja Karoliina Laaksonen järjestävät lapsiperheiden hyvinvointipäivän nyt ensimmäistä kertaa.

Maksuton hyvinvointipäivä lapsiperheille Lempipaikassa | Tapahtumat ja tekeminen | Kotiseutulainen

Hyvinvointi koostuu monesta osa-alueesta. Kun personal trainer ja äitiysliikuntavalmentaja Karoliina Laaksonen, vauvahyvinvointiyrittäjä Mariette Latva ja yrittäjä-perheenäiti Cilla Roito yhdistivät omat osaamisalueensa, syntyi idea lapsiperheiden hyvinvointipäivästä. Tapahtuma järjestetään keskiviikkona 5.10.2022 kello 9-15 Laaksosen yrityksen, Lempipaikan, toimitiloissa Forssan Perkiöntiellä.

– Hyvinvointipäivässä on monipuolisesti ohjelmaa, esimerkiksi imetykseen ja raskausajan sekä synnytyksen jälkeiseen turvalliseen liikkumiseenliittyen. Tutkimme lisäksi yhdessä omia tulevaisuuden unelmiamme ja kokoamme niistä konkreettista ja yksilöllistä haavekarttaa, Karoliina Laaksonen kertoo.

Koko päivän ajan on tarjolla ilmaista kahvia sekä lapsille popcornia. Paikanpäälle on tulossa myös useita näytteilleasettajia, muun muassa Vesikaste tulee esittelemään toimintaansa ja suositut lastenvaatemerkit Pomp De Lux ja Me&I ovat edustettuna. Lisäksi paikalle tulee ainakin Terveyskauppa Helokin vitamiinimyynti, Tupperware-esittelijä sekä käsitöiden myyntipiste.

– Mariette ohjaa vauvahierontaa aamupäivällä ja sen jälkeen pääsee minun vetämälle lenkille ja jumpalle yhdessä Vaunujengin kanssa. Teen päivän aikana myös InBody-mittauksia halukkaille. Iltapäivällä sukellamme henkisen hyvinvoinnin pariin. Miian soturivalmennuksessa etsitään henkistä potentiaalia ja sen jälkeen rentoudutaan ja kootaan haavekarttoja.

– Voi osallistua koko päivän tai omien mielenkiinnon kohteiden mukaisesti halutessaan vain osaan päivästä. Hyvinvointipäivään ovat tervetulleita kaikki lapsiperheet.

Hyvinvointihuone Lempipaikka sijaitsee osoitteessa Perkiöntie 9, 30300 Forssa.

Aiheeseen liittyviä juttuja