Tammelassa vietetään hyvinvointiviikkoa 19.-27.8.2022

Hyvinvointiviikolla eri toimijat kunnassa järjestävät toimintaa ja tapahtumia hyvinvointiteemalla ympäri Tammelaa. Tarkoituksena on lisätä tietoisuutta oman paikkakunnan tarjoamista palveluista, toiminnasta ja harrastusmahdollisuuksista ja näin innostaa kenties uuden harrastuksen pariin tai madaltaa kynnystä omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen.

Tammelassa vietetään hyvinvointiviikkoa 19.-27.8.2022 | Tapahtumat ja tekeminen | Kotiseutulainen

Hyvinvointiviikko alkaa perjantaina 19.8 Tammelan torilla ja jatkuu perinteisellä kirppiskierroksella viikonloppuna 20.-21.8. Viikko päättyy Suomen Luonnon päivänä lauantaina 27.8 koko perheen metsäjamiehin. Koko viikon kattava ohjelma löytyy osoitteesta www.tammela.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/hyvinvoinnin-ja-terveyden-edistaminen/hyvinvointiviikko

Tammelan hyvinvointiviikon ohjelma on todella monipuolinen. Ohjelmaa on kaikenikäisille ja kaikenlaista aivojumpasta joogaan. Aivojumpasta käy vaikka digitaliaation hyötyjen ja haittojen pohtiminen kunnantalon saunaosastolla ja ilmajoogaa kokeilla Liesjärvellä. On melontaa, boccia, mölkkyä, lenkkeilyä ja nuorten iltaa. Mukava ovat monet yhdistykset ja järjestöt – kannattaa todella tutustua ohjelmaan ja poimia parhaat palat maukkaasta kokonaisuudesta!

Aiheeseen liittyviä juttuja