Karkkilalaiset Studio Lunkki ja Koivisto Studio Konstrundan 2022 -avoimet ateljeet tapahtumassa

Konstrundan on vuosittainen tapahtuma, joka järjestetään Suomessa tänä vuonna jo 15. kerran! Viikonloppuna 3.–4. syyskuuta noin 450 taiteilijaa, käsityöläistä ja muotoilijaa eri puolilta maata avaavat työhuoneidensa ovet kello 11–17. Lisätietoja osallistujista löydät Konstrundanin verkkosivuilta. Kannattaa myös seurata Konstrundania Facebookissa ja Instagramissa, siellä julkaisemme jatkuvasti erilaisia kollaaseja osallistujien töistä. Kollaasit antavat erittäin hyvän kuvan siitä, mitä kaikkea tapahtuman aikana voi nähdä.

Karkkilalaiset Studio Lunkki ja Koivisto Studio Konstrundan 2022 -avoimet ateljeet tapahtumassa | Tapahtumat ja tekeminen | Kotiseutulainen

Karkkilasta on tänä vuonna mukana Studio Lunkki, jonka on perustanut muotoilija Sanna Nummi sekä Koivisto Studio, jota luotsaavat muotoilijapariskunta Susanna ja Tobias Feuerbacher.

Konstrundan tukee osallistujien ammatin harjoittamista ja tarjoaa uusia myyntitilaisuuksia sekä mielenkiintoisia kohtaamisia.

Kokeile kudontaa Studio Lunkin Ala-Emalissa

Studio Lunkki on muotoilija ja artesaanikutoja Sanna Nummen designstudio Högforsin ruukin Ala-Emalissa. Sanna Nummi työskentelee paperi- ja piensisustustuotteidensa suunnittelun ja kuvituksen sekä kuosisuunnittelun parissa. Hän valmistaa myös käsityönä kudottuja tekstiilejä. Konstrundanin aikana kävijöillä onkin mahdollisuus kokeilla kudontaa kudontakehyksillä ja valmistaa oma pieni tekstiiliteos. 

Tapahtuman aikana voi myös osallistua arvontaan, jossa yhtenä palkintona on Sanna Nummen ohjaama miniryijykurssi. Studio Lunkki sijaitsee osoitteessa Valurinkatu 2 C.

Muotoilijapariskunta Susanna ja Tobias Feuerbacher työskentelevät vanhassa remontoidussa navetassa maaseudun rauhassa. Koivisto Studiona tunnetun duon yhteinen taival on tuottanut hedelmää eri palkintojen muodossa. 

Konstrundan viikonloppuna esillä on mm. kansainvälisen korukilpailun tänä vuonna voittanut Aallokko-kaulakoru, joka yhdistää puuta ja hopeaa. Susannan ja Tobiaksen lempimateriaali onkin puu, josta syntyy erilaisia tuotteita koruista huonekaluihin. Koivisto Studio sijaitsee osoitteessa Kalliolantie 99.

Aiheeseen liittyviä juttuja