Kesäillan farssi

Marko Simi, Sini Anttila, Ville Juhola ja Harri Välimaa yhdistivät niin sanotusti voimansa ja siitä syntyi Kesäillan farssi! Musiikkia, sketsejä ja kesäistä tunnelmaa luvassa, sekä tietysti naurua ja nautintoa!

Kesäillan farssi | Tapahtumat ja tekeminen | Kotiseutulainen

Illan aikana nähdään vuosien varrelta Ville ja Harri-Show’n suosikkisketsejä, sekä täysin uusia sketsejä ja hahmoja! Kaiken kruunaa livemusiikki, josta vastaavat loistavat Sini ja Simi.

 Luvassa siis musiikkia ja sketsejä kesäillan ratoksi Kyläsepän Teatterissa ja Lounais-Hämeen Pirtin kesäisellä terassilla. Vain neljän näytöksen verran heinäkuussa; Kyläsepän Teatterissa torstaina 7.7. kello 19. ja perjantaina 8.7. kello 19.  sekä  Lounais-Hämeen Pirtin terassilla  torstaina 14.7. kello 19. ja perjantaina 15.7. kello 19. – mutta perjantain näytös on jo loppuunmyyty.  Liput maksavat 20 euroa ja niitä saa Kyläsepältä ja ideaticket.fi:n kautta Pirtille.

Aiheeseen liittyviä juttuja