Palkitun muotoilijaduon PUUSTA-näyttely Karkkilan ruukissa

Palkitun muotoilijapariskunnan Susanna ja Tobias Feuerbacherin näyttely PUUSTA nähdään kesä- ja heinäkuussa rouheassa ruukkimiljöössä Karkkilassa, Vintamo Showroomissa, Aki Kaurismäen elokuvateatterin vieressä. Näyttely juhlistaa Koivisto Studio -nimeä kantavan duon viisivuotista matkaa yrittäjinä ja muotoilijoina.

Palkitun muotoilijaduon PUUSTA-näyttely Karkkilan ruukissa | Tapahtumat ja tekeminen | Kotiseutulainen

Esillä on teoksia aivan alusta tähän päivään asti. Näyttelyn teoksille on yhteistä puu materiaalina. Puu esiintyy seinäteoksina, korutaiteena ja yllättävinä tuotteina. Näyttelyssä nähdään muun muassa puusta valmistettu kamera. 

Muotoilijapariskunta perusti Koivisto Studion vuonna 2017 Karkkilaan vanhalle maatilalle. Aluksi syntyi koruja Viilu Jewelry -tuotemerkin alla ja pian myös sisustusesineitä sekä taidekäsityötä. Yrityksen perustamista seuranneena vuonna duolle myönnettiin FORM 2018 tunnustus saksalaisen käsi- ja taideteollisuusjärjestön toimesta. Viime vuonna duon Tuohi Hopea -korusarja valittiin Vuoden koru -kilpailun voittajaksi. 

PUUSTA-näyttely 02.06.-31.07.2022 Vintamo Showroom Ala-Emali Valurinkatu 2 C, Karkkila. Avoinna: to-pe klo 12-18 la-su klo 12-16 

Aiheeseen liittyviä juttuja