”Hyvä fiilis olla yrittäjä” – Hämeen Autopalvelut palvelee laadulla

Yhtiön toimitusjohtaja Topi Kalliomäki on kouluttautunut autopeltikorjaajaksi ja toiminut autoalalla vuodesta 2010 lähtien. Hämeen Autopalvelut on hänen ensimmäinen alan yritys.

”Hyvä fiilis olla yrittäjä” - Hämeen Autopalvelut palvelee laadulla | Liikenne | Kotiseutulainen

Toimitusjohtaja Topi Kalliomäki Hämeen Autopalvelut Oy:n myymälässä.

− Työ on mielenkiintoisempaa ja monipuolisempaa, kun on oma yritys. Monet varoitteli, että menee yöunet, mutta ei ole mennyt, vaan on hyvä fiilis olla yrittäjä, Topi Kalliomäki sanoo.

 − Olen aikaisemmin tehnyt graafista suunnittelua ja nettisivuja omalla toiminimellä, minulla on kuitenkin enemmän annettavaa autoalalla, hän jatkaa.

Tärkeintä on että asiakas tulee palveltua

Yrityksellä on tällä hetkellä toimitusjohtajan lisäksi kaksi työntekijää hallissa. Sijainnin toimitusjohtaja näkee positiivisena: alueella on muitakin alan palveluita ja yritysyhteistyölläasiakas saadaan palveltua.

− Meillä voi olla palvelu, jota toinen yritys tarvitsee tai toisinpäin. Me sitten ohjaamme asiakkaanoikeaan paikkaan. Tärkeintä on, että asiakas tulee palveltua. Topi Kalliomäki toteaa.

Tulevaisuus yrityksessä nähdään mahdollisuutena kasvulle ja toiminnan laajennukselle.

− Korona on vaikuttanut kotimaanmatkailun kasvuun ja lisännyt palveluiden tarvetta etenkin karavaaraneille, Topi Kalliomäki sanoo.

Forssan Autopuhdistus osana Hämeen Autopalvelut Oy:tä

Marraskuussa 2021 Hämeen Autopalvelut Oy osti Forssan Autopuhdistuksen ja Topi Kalliomäki toteaa:

− Toiminta jatkuu entisellään, siihen ei tule muutoksia, mutta asiakaspalvelu hoidetaan − aikaisemmasta poiketen myymälätilassa ja käyttöön on otettu sähköinen järjestelmä. Haluamme muutoksella antaa huoltohallille työrauhan.

Forssan Autopuhdistuksen toimitusjohtajana toiminut Ismo Virtanen jatkaa Hämeen autopalvelut Oy:ssä ja kokemuksellaan auttaa yrityksen toiminnassa, Topi Kalliomäki kertoo.

− Forssan Autopuhdistus toimi 11 vuotta, Ismo Virtanen tiivistää toiminnan historiaa.

Hämeen Autopalvelut Oy:n toimitusjohtaja Topi Kalliomäki toivottaa sekä vanhat että uudet asiakkaat tervetulleeksi liikkeeseen. Toiminta jatkuu kuten ennen, vaikka omistaja on vaihtunut.

Teksti ja kuva: Minna Al-Taeshi

Aiheeseen liittyviä juttuja