Kuluvan vuoden kevään koronapandemia pysäytti ikävästi joukkueemme taipaleen kohti C-ikäisten SM-kisoja, johon joukkue oli varmistanut paikkansa jo ennen välieriä.

KaPon B-poikien vakuuttava kauden aloitus | Liikunta ja urheilu | Kotiseutulainen

Asia käsiteltiin joukkueen sisällä keskustellen jokaisen pelaajan kanssa ja isosta harmituksesta huolimatta joukkue suhtautui asiaan kypsästi ja nopealla aikataululla aloitettiin siirtymäkauden harjoittelu kohti seuraavaa kautta.

Treeniohjelmat hoitui joukkueen WhatApp-ryhmän kautta, jonne pelaajat lähettivät myös omia videoita ja kuulumisia vaihdettiin miltei viikottain.

Kun koronaohjeistus toukokuun lopussa höllentyi, joukkue matkasi Kuortaneelle viikonloppuleirille, jossa poikien maajoukkuevalmennuksessa mukana oleva Aapo Rantanen piti joukkueelle salitreeniä. Tämän jälkeen vuorossa oli -05 ja -06 syntyneiden maajoukkuekatselmus haastajille ja täällä joukkueestamme mukana olivat kutsuttuina Mikke Majasalmi, Eelis Partanen sekä Miika Varjus. Seuraavana vuorossa oli maajoukkuerippikoululeiri kesäkuun loppupuolella, jossa mukana kutsuttuina olivat William Groffier, Anders Enqvist sekä Manu Asikanius. Myös Joona Lahtinen liittyi leiritykseen.

Maajoukkueleirien lisäksi joukkueestamme Manu Asikanius ja Panu Salmijärvi osallistuivat Beach Volleyn junnujen SM-kiertueeseen, jossa mukana tuuraajana oli myös Joona Lahtinen. Poikien peli parani turnaus turnaukselta ja korkein sija järkevällä ja eheällä pelillä oli Vantaan turnauksen 2.sija. Team Manu&Panu pisteet eivät alkukauden heikompien pistesaaliin pohjalta aivan riittäneet finaalipaikkaan U16 sarjassa, mutta olivat kymmenen parhaan joukossa. Panu kisasi myös U14 sarjassa PuMan Bruno Kermanin kanssa ja heille paikka finaaleihin kuuden parhaan joukkoon aukesi U14 sarjassa. Finaaleissa Panu & Bruno osoittivat ansainneensa paikkansa ja ottelivat lopulta pronssipelissä, jossa hävisivät edellispäivänä voittaneensa parin ja sijoitus lopulta 4. SM-sarjassa.

Beach Volleyn SM-kiertueen ja maajoukkuekatselmuksen jälkeen vuorossa oli etelän alueleiritykset, joista osa oli avoimia ja osa kutsuleirejä, joilta valittiin joukkueet B- ja C-junioreiden etelän aluejoukkueisiin.

C-ikäisten alueSM-kisat pelattiin Salossa 18.-20.9.2020, jossa joukkueestamme pelasi Panu Salmijärvi 1. joukkueen passarina ja Eelis Hedberg 2. joukkueen hakkurina. Molemmat pojat hoiti pestinsä hienolla asenteella Eeliksen ollessa oman joukkueen pistekuningas. KaPon C-poikajoukkueesta mukana olivat myös Janne Kolehmainen 1. joukkueen KT sekä Valtteri Klemola 2. joukkueen KT. Myös nämä pojat hoitivat paikkansa hyvin ja osoittivat olleensa oikeat valinnat joukkueisiin. 1.joukkue sijoittui kisoissa 4.sijalle ja 2. joukkue sijalle 8.

B-ikäisten alueSM-kisat pelattiin Kauhajoella 25.-27.9.2020, jossa joukkueestamme pelasi 1.joukkueessa William Groffier (YP), Joona Lahtinen (KT), Kermo Kiil (YP/H), Manu Asikanius (L) ja Aapeli Paananen (L). Näistä Joona, Kermo ja Aapeli ovat ViLePan kasvatteja sekä Manu Järvenpään BluesVolleyn kasvatti. 2. joukkueessa mukana olivat Anders Enqvist (P), Eetu Salmijärvi (P) ja Eelis Partanen (KT). Jokainen poika joukkueissa kantoi vastuuta ja olivat tärkeissä rooleissa hienoissa sijoituksissa – 1. joukkue pelasi itsellensä pronssia ja 2.joukkue oli sijalla 6.

Valmennuksesta mukana molemmissa turnauksissa oli Nina ’Mimmu’ Salmijärvi, joka C:n kisoissa hoiti 1. joukkueen ja B:n kisoissa 2. joukkueen kakkosvalmentajan pestiä Matti Palosen apukäsinä.