Suomen Kesäteatteri lähtee musiikin aikamatkalle

Musikaali Irwin Valkeakoskella antaa äänen Antti Hammarbergille, jonka syntymästä tulee vuonna 2023 kuluneeksi 80 vuotta. Musikaali Maalaispoika oon…

Suomen Kesäteatteri lähtee musiikin aikamatkalle | Tapahtumat ja tekeminen | Kotiseutulainen

Musikaali Irwin Valkeakoskella antaa äänen Antti Hammarbergille, jonka syntymästä tulee vuonna 2023 kuluneeksi 80 vuotta. Musikaali Maalaispoika oon Sappeen Kesäteatterissa puolestaan vie meidät näyttävälle matkalle Kiiminkijoen varrelta kohti kaupunkia, kertoen taiteilija Mikko Alatalon tarinaa sinisten silmälasien takana. 

Lavalla tullaan näkemään jälleen lahjakkaita näyttelijöitä sekä laulajia, kuten Irwinin legendaarisen tulkinnan tekevä komeaääninen Joni Leponiemi vierellään Vexi Salmena esiintyvä Ilkka Koivula, sekä Sappeessa Alatalon pääroolin saappaisiin astuva näyttelijä- muusikko Aleksi Aromaa.

Suomen Kesäteatteri lähtee musiikin aikamatkalle | Tapahtumat ja tekeminen | Kotiseutulainen

– Intohimoni on kertoa tarinoita näytellen ja laulaen. Työni suola on vuorovaikutus yleisöjen kanssa. kertoo Aleksi Aromaa. Hänet on nähty rooleissa Tampereen Työväen Teatterin tuotannoissa, kuten KinkyBoots ja Momentum 1900 sekä myös vuosia Hämeenlinnan teatterissa.

Pälkäneen Sappeenvuorelle kiipeää kesäksi myös taiteilija Mira Luoti jo kolmannen kerran. Luoti nähtiin aikaisemmin suosiota saaneessa On Kesäyö-musikaalissa vuonna 2018. Saamme myös Maalaispoikaan mukaan jo vuosia lavalla meitä ilahduttaneen näyttelijän Mikko Huovialan sekä uljasäänisen Harri Penttilän. Valkeakosken Irwin-musikaalin vauhdissa pääsemme puolestaan näkemään mm. lahjakkaita ammattinäyttelijöitä Ushma Olavaa, Leea Lepistöä sekä Jani Koskista. Esitykset kruunaavat mitä taidokkaimpia säveliä taikovat liveorkesterit kapellimestareinaan Ali Ahmaniemi ja Kalle Ruusukallio. 

Irwin ensi-ilta 15.6.2023

Maalaispoika oon ensi-ilta 6.7.2023

Aiheeseen liittyviä juttuja