Rekry- ja opinto-tapahtuma Tekijä2023 Forssa Prisma-keskuksessa

Forssan seudun suurin rekry- ja opintotapahtuma Tekijä2023 järjestetään Prisma-keskuksessa tiistaina24.1.2023klo 10-15. Tekijä-tapahtuma on vakiinnuttanut paikkansa vuosittaisena kohtaamispaikkana ja tapahtumaan odotetaan runsaasti näytteilleasettajia j kävijöitä. Tapahtumatilana toimii Prisman ravintolamaailman vieressä oleva aula. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Rekry- ja opinto-tapahtuma Tekijä2023 Forssa Prisma-keskuksessa | Työelämä | Kotiseutulainen

Forssan seudun suurin rekry- ja opintotapahtuma Tekijä2023 järjestetään Prisma-keskuksessa tiistaina 24.1.2023klo 10-15. Tekijä-tapahtuma on vakiinnuttanut paikkansa vuosittaisena kohtaamispaikkana ja tapahtumaan odotetaan runsaasti näytteilleasettajia j kävijöitä. Tapahtumatilana toimii Prisman ravintolamaailman vieressä oleva aula. Tapahtumaan on vapaa pääsy. 

Tapahtuman tarkoituksena on edistää työn ja tekijöiden kohtaamista sekä lisätä tietoa osaamisen kehittämisen vaihtoehdoista ja yrittäjyydestä. Näytteilleasettajiksi Tekijä2023-tapahtumaan on tulossa eri alojen työnantajia, oppilaitoksia, työllisyydenhoidon toimijoita ja työelämän järjestöjä. Tapahtumassa saa tietoa kesätöistä, keikkatöistä ja vakituisista töistä eri aloilta. Paikalla on myös työnantajia, jotka haastattelevat hakijoita jo tapahtumassa.

Työnantajille Tekijä2023-tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden tavata työnhakijoita ja opiskelijoita sekä samalla lisätä yrityksen tunnettuutta ja tehdä omaa alaa näkyväksi. Tapahtumaan voi ilmoittautua näytteilleasettajaksi 11.1.2023 saakka. 

Lisätietoa Tekijä2023-tapahtumasta löytyy tapahtuman verkkosivuilta www.tekijatapahtuma.fi sekä sosiaalisen median kanavista Facebookista ja Instagramista (@tekijatapahtuma). 

Tekijä2023 Forssa – tapahtuman järjestää Yritystiimi, jossa ovat mukana Forssan kaupungin työllisyyspalvelut, Ohjaamo Forssa, Hämeen kauppakamari, Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä, Hämeen ammattikorkeakoulu, TE-palvelut, Forssan Yrityskehitys Oy, Forssan Yrittäjät, Työpolku-hanke, Forssan kaupunki sekä Humppilan, Jokioisten, Tammelan ja Ypäjän kunnat.

Lisätiedot: Satu Kaskinen, Forssan kaupungin työllisyyspalvelut, p. 040 5295702, satu.kaskinen@forssa.fi

Aiheeseen liittyviä juttuja