Lounas-Leenassa Forssassa fiksataan nyt autoja

Ennen Lounas-Leenassa Forssan Hämeentiellä sai syödä hyvää ruokaa vatsansa täyteen, mutta nyt siellä Autofix team puleeraa autoja.

Lounas-Leenassa Forssassa fiksataan nyt autoja | Liikenne | Kotiseutulainen

Joonas Aaltonen viimeistelee pesun ja vahauksen jäljiltä auton ovitiivisteiden kuivausta.

Forssan Delta Auton kanssa yhteistyössä toimiva Autofix team tarjoaa kaikille pesu-, puhdistus-, vahaus- ja pinnoituspalveluita myös yksityisille asiakkaille. Alalla Turussa toimineet Eero Vuotila ja Mikko Åberg päättivät laajentaa yritystään myös Forssan Delta Auton yhteyteen. Näin molemmat yritykset saavat synergiaetuja ja lisäksi palveluja tarjotaan myös paikallisille kuluttajille.

Uudet tilat tarjoavat Eero Vuotilan mukaan hyvän toimintaympäristön. Viereisessä pesutilassa hoidetaan asianmukaiset pesut, ammattimaisia aineita käyttäen ja kuivan puolen toimitilat takaavat hyvän lopputuloksen on sitten kyseessä kuivaus, vahaus tai maalipinnan kestopinnoitus.

Kuinka estää ovien ja lukkojen jäätyminen?

Eero Vuotilan mukaan tärkeintä on varmistaa ovien tiivisteiden ja lukkojen kunnollinen kuivuminen pesun jälkeen. Tämä on helpompaa ammattimaisessa ympäristössä kuin kotipihalla ja autokatoksessa tai kylmässä tallissa. Oikeita aineita käyttäen ja kuivaukseen panostaminen helpottavat välttämään pakkasen ongelmia. Nykyään käytössä olevat kauko-ohjattavat lukot eivät Vuotilan mukaan ole enää yhtä pakkasherkkiä kuin aiemmat lukkopesään työnnettävien avainten järjestelmät.

Vuotilan neuvo autoilijoille on hoitaa auton kunnon vahaus tai kestopinnoitus ennen talvikelejä, kestopinnoitteella saa huoletonta kiiltoa autolle jopa viideksi vuodeksi.

Teksti ja kuva Olli-Pekka Jasu

Aiheeseen liittyviä juttuja