Delta Auto aloittaa Fiat, Alfa Romeo ja Jeep -edustuksen

Delta Auto aloittaa Forssassa FCA-konsernin merkkien myynnin ja huollon, asiasta iloitsevat Delta Forssan automyyjät Konsta…

Delta Auto aloittaa Fiat, Alfa Romeo ja Jeep -edustuksen | Liikenne | Kotiseutulainen

Delta Auto aloittaa Forssassa FCA-konsernin merkkien myynnin ja huollon, asiasta iloitsevat Delta Forssan automyyjät Konsta Lepola (vas) ja Mikko Uusitalo, myyntipäällikkö Jyri Räikkönen, FCA-merkkien brand director Anssi Liukkonen Italmotor Finlandista, Kia-myynnin PR-päällikkö Lauri Puintila ja Delta Auton automyynnin liiketoimintajohtaja Teemu Hakala.

Forssan Delta Auto aloittaa Fiat, Alfa Romeo, Jeep-autojen myynnin ja huollon. Lisäksi valikoimaan tulee Fiat Professional -tavara-autojen myynti ja huolto.

Alkava FCA-konsernin merkkien edustus täydentää Delta Auton nykyisiä Kia-, Mitsubishi-, Mazda- ja Opel-edustuksia.

– Ei ole todellakaan aiheetonta käyttää toimipaikastamme monimerkkitalo-termiä, myhäili Delta Auto Forssan myyntipäällikkö Jyri Räikkönen.

Merkkilisäyksen jälkeen Deltalla on myynnissä yhtä monta automerkkiä, kuin muilla forssalaisliikkeillä yhteensä.

– Delta Auton alkavan edustuksen ansiosta saamme meille tärkeän maanlaajuisen myynti- ja huoltoverkoston FCA-merkeille. Uskomme, että Delta Auton kokemus ja pitkäjänteiset panostukset asiakaspalveluun edesauttavat myös FCA-merkkien asiakaskokemuksen kehittymistä ja myynnin kasvua Suomessa”, sanoi Italmotor Finlandin brand director Anssi Liukkonen.

Uusien merkkien myynti ja huolto toimii Delta Auton yhdessätoista toimipisteessä.

Forssassa myytiin aiemmin runsaasti Fiat-autoja, automyyjä Konsta Lepola muisteli kuinka uransa alkuvaiheessa sai myydä Fiat Puntoja ja Stiloja kuin siimaa. Fiat-myynti Forssassa loppui 2009.

Aiheeseen liittyviä juttuja