Aurinkoista Auringon kirja- ja paperipuodissa

Auringon kirja- ja paperipuodilla oli ilmoitus Kotiseutulaisen takasivulla. Koko sivun ilmoituksessa markkinoitiin edullista lukemista lapsille ja aikuisille. Ilmoitus oli ajoitettu hiihtolomia ajatellen.

Aurinkoista Auringon kirja- ja paperipuodissa | Yrittäjän näkökulmasta | Kotiseutulainen

− Meillä on myymälät Heinolassa, Humppilassa, Salossa ja Vihdissä. Lehden jakelualue kattaa Humppilan myymälän ja lehden jakopisteitä on niin lähellä Saloa ja Vihtiä, että ne vaikuttavat. Iloksemme voin kertoa, että ilmoitus herätti – asiakkaiden kävijämäärä oli selkeästi suurempi kaikissa puodeissamme.  Ilmoitus toimi myös verkkokaupassamme, kertoo kustantaja ja kirjakauppias  Jussi Erkintalo.

− Oli hauska huomata, että asiakkaat ostoksille tullessaan sanoivat, että teillä oli ilmoitus lehdessä ja kysyivät tiettyjä tuotteita, joita ilmoitimme.  Muutamia tuotteita saimme jopa tilata lisää, kun myynti ilmoituksen avulla nousi isommaksi kuin osasimme arvioidakaan. Menekki oli aikuisille suunnatuissa tuotteissa jonkin verran isompi kuin lapsille suunnatuissa.

Auringon kirja- ja paperipuoti on ilmoitellut useammankin kerran Kotiseutulaisessa.

− Tulemme jatkamaan ilmoitteluamme, koska ilmoitus Kotiseutulaisessa toimii. Ilmoituksen koolla on toki lisäarvoa, mutta sisältö on silti mielestäni tärkeämpi. Hyvä on kuitenkin välillä herättää hiukan enemmänkin huomiota, jos hintakärki edellä mennään ja on edullisia tarjouksia, Jussi Erkintalo toteaa ja kiittää Kotiseutulaisen porukkaa hyvin tehdystä lehdestä.