Teatteri Puutaivas juhlii hauskalla koko perheen näytelmällä

30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi teatteri Puutaivas esittää hupaisan, pirteän koko perheen näytelmän Heinähattu, Vilttitossu ja Littoisten riiviö. Näytelmä kertoo siitä, kun kylään ilmestyy tihutyön tekijä, jonka arvellaan olevan lähtöisin Littoisista.

Teatteri Puutaivas juhlii hauskalla koko perheen näytelmällä | Kesä | Kotiseutulainen

Kylän tarmokkaat poliisit Isonapa ja Rillirousku lähtevät oitis riiviöjahtiin. Samaan aikaan Kattilakosken perheen valtaa mystinen puhumattomuuden syndrooma, ja sen aiheuttajaksi epäillään hiljattain pidetyssä urheilukilpailussa tapahtuneita vilppejä. Onnistuvatko poliisit nappaamaan salaperäisen riiviön ja tehoaako Alibullenin neitien terapia umpiniskaisiin puhumattomiin?
Mukana on yhdeksän nuorta, taitavaa näyttelijää iältään n. 12-24 v.

Heinähattu: Rosalinda Pihakivi, Vilttitossu: Nelli Nurmio, Hanna Kattilakoski: Pinja Laine, Matti Kattilakoski: Jenna Syrjälä, Konstaapelit: Isonapa: Emmi Laaksonen, Rillirousku: Valma Heinä. Alibullenin neidit: Helga: Nea Sohlman, Halise: Aino Gustafsson ja Säestäjä: Tuuli Soininen. Ohjaaja Rami Laaksonen, käsikirjoitus ja laulujen sanat Sinikka ja Tiina Nopola, sävellys: Iiro Rantala, puvustus ja tarpeistotiimi: Heidi Soininen, Salon Ammattiopiston tekstiilialan opiskelija Marika Hämäläinen, Maisa Pitkänen, Martta Saarinen, lavastus: Erkki Vesterinen, Petri Aaltonen, Risto Pitkänen, Heidi Soininen, Tiina Kiviniitty, julistekuvat Meri Soininen ja markkinointimateriaalit: Heidi Soininen.

 Hauskassa ja vauhdikkaassa kesäteatteriesityksessä viihtyy koko perhe! Esityksen lomassa voi nauttia kahvion sekä myyntipisteen antimista keskellä perinnemäen rauhaisaa idyllistä metsämaisemaa. Toivotamme kaikenikäiset katsojat tervetulleeksi kesäteatteriimme, katsomoomme mahtuu maksimissaan n. 140 henkilöä, yleisöesityksiä on 12 kpl ajalla 28.6. – 4.8.2024.

 Esitykset Vaskion Perinnemäellä osoitteessa Kavalontie 68, 25260 Vaskio. Opasteet perille, runsaasti parkkitilaa urheilukentän alueella. Pääkatsomomme on katettu, muutama paikka pyörätuolille.

Kuva: Heidi Soininen.

Aiheeseen liittyviä juttuja