Tankki täyteen! Maallamuuttajat kesällä Karkkilan Tehdasnäyttämölle

Tankki täyteen – Maallamuuttajat on jatkoa viime syksynä Karkkilassa suuren suosion saaneelle Tankki täyteen – näytelmälle ja niin maan perusteellisen hauska näytelmä onkin! Näytelmä perustuu ykkösosan tavoin Neil Hardwickin ja Jussi Tuomisen kirjoittamaan tv-sarjaan, josta näyttämöversion on dramatisoinut Olka Horila. Musiikkidramaturgian tähän esitykseen ovat tehneet ohjaaja Mikko Semi ja tuottaja-koreografi Mika Nikander, joka on tehnyt myös näytelmän lavastus – ja pukusuunnittelun.

Tankki täyteen! Maallamuuttajat kesällä Karkkilan Tehdasnäyttämölle | Kesä | Kotiseutulainen

Hersyvää ja elämänmakuista komediaa rytmittävät 70-luvulta tutut iskevät hitit. Musiikin on sovittanut Anna Tallgren ja näytelmän muusikkoina ovat Anna Tallgren – piano, koskettimet, saksofoni, Jami Heino – kitarat, Elisa Virva-Auvinen – basso, Tero Vepsäläinen – rummut.

Näytelmän tarinassa Vilénin perhe on uuden edessä, Sulon ja Emmin huoltoasema on pakkolunastettu ja perhe on muuttamassa kaupunkiin. Suunnitelmiin tulee kuitenkin yllättävä muutos, kun Sulo erehtyy ostamaan huutokaupasta rähjäisen maatilan – tietysti kun halvalla saa. Sulon heräteostoksen myötä ajautuu avioliitto Emmin kanssa koetukselle ja aikamiespoika Juhana jatkaa haparoivia itsenäistymisyrityksiään. Tottahan toki pakkaa ovat mukana sekoittamassa myös poliisi Reinikainen, entinen baariapulainen Ulla ja liuta muita Vilénin perheen ystäviä ja kyläläisiä.

Muutto rappiotilalle tuo mukanaan myös lauman lampaita, jotka Sulo tietenkin halvalla sai. Emmi puolestaan päättää perustaa maalle muotiateljeen, jonka luomukset ovat kuin Pariisista. Tai niin hän ainakin luulee…

Rooleissa: Sulo Vilen – Tero Vepsäläinen, Emilia Vilen – Virpi Lepistö, Juhana Vilen – Kalle Kotilainen, Ulla – Mirva Mäntynen, Reinikainen – Kari Mäkilä, Sinikka Pallas – Elina Tuomi, Rouva Männinen – Mari Nurminen, Maaherran tytär – Hanne Laakso, Huutokauppameklari – Kalle Syvänen, Paavo polkupyörävaras – Jukka Leskinen, Myymäläauton kauppias – Pekka Syrjänen, Klaara – Suvi Koivuharju, Timo – Leo Puustinen, Sirkka – Liisa Nikander, Eläinlääkäri – Kalle Syvänen, Poliisit – Pekka Syrjänen ja Jukka Leskinen, Ullan isä – Matti Hakala, Ullan äiti – Raija Pohjolainen, Musamies – Jukka Leskinen, Lampaat – Ivi Laakso, Hanne Laakso, Leo Puustinen, Jukka Leskinen.

Lipunmyynti verkossa Netticket.fi. 

Lipunmyynti Karkkilassa Karkkilan matkailuneuvonta – Visit Karkkila ( Huhdintie 10-12 ) Ryhmävaraukset ja tiedustelut sähköpostitse karkkilantyovaennayttamo@gmail.com.
Esitykset Karkkilan Tehdasnäyttämöllä , Valtatie 26F , 03600 Karkkila.

Näytökset ke 10.7. – ke 14.8.

Aiheeseen liittyviä juttuja