Miia Nuutila, Antti Paavilainen ja Mika Räinä tähdittävät Irwin Goodman -kesäteatteriesitystä Someron Esakalliolla

Kesäkuun 30. päivänä ensi-iltansa saava Vain elämää -niminen musikaali kunnioittaa Irwinin uraa ja yksityiselämää seuraten niitä ensimmäisten biisien synnystä Irwinin kuolemaan saakka.

Miia Nuutila, Antti Paavilainen ja Mika Räinä tähdittävät Irwin Goodman -kesäteatteriesitystä Someron Esakalliolla | Uutiset | Kotiseutulainen

Esakalliolla nähtävä hyväntuulinen näytelmä on tarina Irwinistä, mutta se on myös musiikkia, tanssia, huumoria eli kaikkea sitä mitä suomalainen kesäteatteri parhaimmillaan on.

Irwinin roolissa nähdään näytelmän myös käsikirjoittanut Mika Räinä ja Vexi Salmena Antti Paavilainen. Miia Nuutila seikkailee Irwinin äidin ja vaimon rooleissa. Heidän lisäkseen mukana ovat lukuisissa eri rooleissaan Tanssii tähtien kanssa -kisasta tuttu tanssija Kia Lehmuskoski sekä muusikkona paremmin tunnettu Tuomo Sorri.

– Vain elämää on hauska, koskettava ja peittelemätön kuvaus nuoren kapinallisen kasvusta filosofoivaksi Suomen kansan tunteiden tulkiksi. Musikaalissa kuullaan Irwinin rakastetuimpia kappaleita, kuten Ei tippa tapa, Vain elämää, Ryysyranta, St. Pauli ja Reeperbahn, Rentun ruusu, Viimeinen laulu ja lukuisia muita ikisuosikkeja, kertoo Mika Räinä.

Vain elämää -näytösten liput ovat jo myynnissä Lippupisteessä.

Tuotanto: Polartuotanto Oy.

Esityksen kotisivut: esakallio.fi/teatteri

Aiheeseen liittyviä juttuja