Lähellä asiakasta: Timanttiset Kello-Nyström uudistaa Prisman palvelupistettä

Timanttiset Kello-Nyström uudistaa Forssan Prismassa olevaa palvelupistettään. Yritys lopettaa juhannuksena Espoon Tapiolan myymälän ja panostaa toiminnassaan Forssaan.

Lähellä asiakasta: Timanttiset Kello-Nyström uudistaa Prisman palvelupistettä | Yritysuutiset | Kotiseutulainen

− Meillä on Forssan Prisman palvelupisteessä laajemmat aukioloajat kuin Forssan keskustan liikkeessä, näin olemme lähellä asiakasta ja palvelu on lähikunnista tuleville helposti saatavilla kaupassa käynnin yhteydessä. Prisman palvelupisteessä on tietyt brändit kuten viime vuosina suosioon noussut tanskalainen Pandora ja italialainen Nomination sekä kellomerkeistä Seiko, mitä ei toisessa Forssan liikkeessä ole saatavilla. Meidän liike avattiin Prisman kanssa yhtä aikaa samoihin tiloihin ja nyt kun Prisma on uudistanut tilojaan niin myös me. Laitamme myymälään uudet kalusteet, yrittäjä Makreeta Nyström-Tuomola kertoo.

Prisman Timanttiset myymälään voi jättää halutessaan korjaustyöt ja kaiverrukset, vaikka työ tehdään keskustan liikkeessä. Liikkeessä tehdään myös rei´ityksiä ja patterin vaihtoja.

Kuluttaja voi luottaa laatuun

Kultakorujen suosio on jälleen kasvanut ja Suomessa arvokorujen myyntiä valvotaan niin hyvin, että arvokorujen laatuun voi luottaa.

− Timanttiset myy aitoja timanttikoruja, mutta meillä on eri hintaisia tuotteita laajalle asiakaskunnalle. On ollut ilo seurata, että nuoremman sukupolven miehet haluavat koruja. Miesten luottokoru on tällä hetkellä panssariketju, jota meiltä löytyy teräksisenä, kultaisena ja hopeana, Makreeta Nyström-Tuomola toteaa.

Timanttisen tuotevalikoimaan voi tutustua verkkokaupassa timanttiset.fi -nettisivulla. Vaikka ostaa verkkokaupasta, tuotteen voi hakea liikkeestä myymälänoutona.

− Timanttiset on ollut Forssassa yli viisikymmentä vuotta. Meillä on sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilökunta, joka osaa neuvoa. Lopetamme liikkeen Espoossa, koska siellä oleva kauppakeskus ei kehittynyt haluamallamme tavalla ja haluamme panostaa Forssaan, Makreeta Nyström-Tuomola selventää ja jatkaa.

− Meillä on myös omia Laav Collection -puukoruja myynnissä ja itselläni on haave, että kun hektinen perhearki antaa mahdollisuuden, siihen tulisi oma sormusmallisto.

Teksti Minna Al-Taeshi

Aiheeseen liittyviä juttuja