Karkurit: Kesän kohokohta Taaborinvuorella!

Tervetuloa Aleksis Kiven lapsuusmaisemiin seuraamaan Taaborinvuorella ennen näkemättömiä Karkureita!

Karkurit: Kesän kohokohta Taaborinvuorella! | Kesä | Kotiseutulainen

Karkurit on traaginen rakkaustarina, jossa uskollisuus ja rakkaus joutuvat kamppailemaan ahneutta ja vallanhimoa vastaan. Tämä menevä ja käänteitä täynnä oleva näytelmä vie katsojat mukaansa juonittelujen ja rakkauden pyörteisiin, joissa valat vannotaan ja valeasut vaihtuvat. Miten käy nuoren lemmen juonittelujen verkossa? Voittaako lopulta rakkaus vai pahuus?

Vaikka kyseessä on tragedia, Karkurit tarjoaa myös paljon huumoria ja yllätyksiä, mikä tekee siitä täydellisen kesäteatterikokemuksen kaikenikäisille katsojille. Näytelmän kieli on kivimäisen rehevää ja elävää, mikä tuo lisäsyvyyttä tähän sykähdyttävään tarinaan.

Kivi-juhlat on Suomen vanhin vuosittainen harrastajakesäteatteritapahtuma, ja se on tarjonnut unohtumattomia teatterielämyksiä jo vuosikymmenten ajan. Tänä kesänä Karkurit-näytelmä jatkaa tätä perinnettä ja lupaa tarjota katsojilleen ikimuistoisen illan teatterin taikaa.

Upea sijainti

Taaborinvuoren katettu näyttämö sijaitsee aivan Aleksis Kiven syntymäkodin naapurissa, Nurmijärven Palojoella. Tässä upeassa miljöössä esitys ja historia kohtaavat ainutlaatuisella tavalla, luoden katsojille unohtumattoman kokemuksen. Taaborinvuoren kauniit maisemat ja historiallinen ympäristö tekevät tästä teatterielämyksestä erityisen.

Älä ohita kesän suurinta teatteritapahtumaa! Varaa lippusi ajoissa ja tule kokemaan Karkurit Taaborinvuorella. Tämä esitys on nähtävä omin silmin, jotta voi todella ymmärtää sen taianomaisuuden ja syvyyden. Tavataan Taaborinvuorella – tottakai!

Aleksis Kiven Karkurit – Ohjaus Satu Linnapuomi. Esitykset 16.-30.6. ja 17.-25.8.
Tilava paikoitusalue (Koulunkulmantie 34), teatterin ulkoilmakahvilat ja grilli palvelevat sujuvasti kaiken kokoisia ryhmiä. Ota yhteyttä p. 050 584 1834 tai info@kivijuhlat.fi.

Aiheeseen liittyviä juttuja